Novy designverlichting voor elk type keuken


Unieke designverlichting voor de keuken, mét een vleugje magie erbovenop? Met Novy haal je het in huis! Dankzij onze innovatieve ‘gesture control’ technologie is de bediening van je keukenverlichting ongezien gemakkelijk.

Eén handgebaar is voldoende om het licht aan of uit te schakelen. Zelfs de lichtsterkte en kleur bedien je – letterlijk – in een handomdraai. Verwacht moderne armaturen en unieke technologie in stijlvolle oplossingen voor elk type keuken.

Verlichting op maat van je keuken

De hoogstaande design keukenverlichting van Novy is zowel te verkrijgen als muurelement of als hangende armatuur. Van functioneel licht op je werkblad, een designlamp boven je kookeiland tot sfeerlicht voor een gezellig momentje aan de bar? Zoveel toepassingen, zoveel lichtobjecten!


GESTURE CONTROL

Make it happen with a small gesture...

De keuken is nou niet bepaald de ruimte waar je altijd de beschik­king hebt over een paar schone handen. Hoe gaaf is het dan als je je verlichting zonder iets aan te raken met een swipe in de lucht kunt bedienen? Niet alleen aan en uitschakelen, maar ook het aanpassen van de intensiteit en het verplaatsen van de licht­bundel naar waar deze nodig is.

Geen ingewikkelde apps, draai­knoppen of afstandsbedienin­gen, maar simpelweg met vieze handen en een intuïtief gebaar je verlichting aanpassen aan jouw lichtbehoefte. Novy biedt twee geavanceerde gesture controlled bedieningen: Gesture Control en Gesture Con­trol Premium. Bekijk de instructievideo voor een demonstratie van de mogelijkheden.


De lichtobjecten voorzien van de Gesture Control (GC) bediening zijn uitgerust met een enkele sensor. De plaats van de sensor wordt aangeduid met het icoontje in het midden van het armatuur. Onder de sensor kun je met een simpel handgebaar de verlichting aan en uitschakelen, dimmen of de sfeer instellen door de richting (boven of bene­den) van de verlichting te wijzigen. In de sfeerstand is daarnaast ook de kleur van de verlichting aan te passen.

De Shelf is verkrijgbaar met Gesture Control (GC) Premium bediening.  Over de gehele lengte bevinden zich slimme sensoren waardoor je, naast alle eigenschappen van de standaard Gesture Control (GC), de mogelijkheid hebt om de breedte en positie van de lichtbundel aan te passen. Wil je het licht niet over de gehele lengte van de lamp laten branden maar alleen daar waar je een wijntje aan het drinken, aan het werk of je de krant aan het lezen bent? Met je hand sleep je simpelweg de lichtbundel naar de gewenste plaats.


STIJLVOLLE OPLOSSINGEN


NOVY beschikt over een drietal lichtobjecten en biedt daarmee een stijlvolle oplossing voor iedere keuken: aan de wand (Wall), boven de bar of eettafel (Pendant), of ingebouwd in een stijlvolle planchet (Shelf). De consequent doorgevoerde strakke vormgeving, de kleurstelling en de herkenbare stijlelementen, maakt dat je met een combinatie van meerdere NOVY producten een mooie eenheid kunt creëren in je keukenverlichting.


Novy Shelf (Pro)

Minimalistische wandplanken met geïntegreerde designverlichting langs de boven- en onderkant. Met Novy Shelf heb je extra ruimte voor accessoires en creëer je gemakkelijk het gewenste licht op je werkblad.

Wil je graag ook de positie en breedte van de lichtbundel kunnen bepalen? Dan is de Novy Shelf Pro jouw go-to!

 

Novy Pendant

Als stijlvolle design hanglamp is de Novy Pendant verlichting een meerwaarde in elke keuken. Functioneel licht boven je kookeiland of tafel? Indirecte verlichting langs boven als extra sfeerelement? De ideale beleving is binnen handbereik.

 

Novy Wall

Deze strakke wandverlichting zorgt op elk moment voor de ideale lichtsetting. Fel licht bij het kokerellen, gedimd of zelfs een sfeervolle kleur terwijl je geniet van je heerlijke creatie ... Deze keukenverlichting zorgt ervoor met één handgebaar.


Waarom kiezen voor Novy als ledverlichting in de keuken?

Gesture control

Klaar voor een stevige dosis innovatief design en gebruiksgemak? Met één swipe in de lucht schakel je het licht aan/uit of verander je de kleur en intensiteit.

 

Gesture Control Pro

Enkel licht waar je werkt of liever over de volledige oppervlakte? Met Novy Shelf Pro heb je de vrijheid om zowel de breedte als de positie van de lichtbundel aan te passen.

Minimalistisch design

De strakke en minimalistische Novy ledverlichting komt perfect tot zijn recht in elke hedendaagse keuken. De zwarte afwerking is tijdloos!

Sfeervol licht in verschillende kleuren

Intens wit licht om de mise-en-place voor te bereiden of net sfeervol licht voor bij het aperitief? Zoveel mogelijkheden, zoveel kleuren!

Plug and play

De armatuur is makkelijk aan te sluiten op het lichtnet. Je ledverlichting is dus meteen klaar voor gebruik. Genieten van moderne verlichting ging nooit sneller.

Geïntegreerd licht

Het verlichtingselement versmelt discreet met de strakke, zwarte armatuur. Een statement van modern design en tegelijk van pure eenvoud.
Laden
Laden