LINAK BASELIFT SET 8 STUKS

Art nr. 7600-4008
GA EENS EEN STAPJE HOGER MET DE BASELIFT VAN LINAK! Ontdek de Baselift van Linak, een intelligente oplossing voor keukeneilanden en toonbanken! Wat gebeurt er allemaal in de keuken? Heel veel… de keuken is zowat de meest veelzijdige ruimte in huis waar kinderen hun huiswerk maken, waar men
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

GA EENS EEN STAPJE HOGER MET DE BASELIFT VAN LINAK!
Ontdek de Baselift van Linak, een intelligente oplossing voor keukeneilanden en toonbanken!

Wat gebeurt er allemaal in de keuken? Heel veel… de keuken is zowat de meest veelzijdige ruimte in huis waar kinderen hun huiswerk maken, waar men vrienden ontvangt, muziek beluisterd, waar er gewerkt wordt of boeken leest… Kortom, de keuken dient niet alleen om er een maaltijd te bereiden, maar als een Zwitsers mes is ze uitermate adaptief aan de noden en gewoontes binnen het gezin.

Volledig in lijn met ergonomische voorschriften en evidenties beantwoordt het Baselift systeem van Linak aan de noden voor deze eigentijdse leefgewoontes door gewoonweg het keukeneiland met 10 cm te liften als zij een andere functie dient uit te oefenen. De hoogteregeling van ongeveer 10 cm zorgt voor een comfortabele positie aan het werkblad.

Onzichtbaar, veilig en comfortabel
Het Baseliftsysteem integreert zich eenvoudig in de corpussen en blijft onzichtbaar, zonder een nadelige invloed te hebben op de bergruimte van het meubel. Het is veilig in gebruik en maakt slechts een licht hoorbaar geluid tijdens de werking. Hoofdzakelijk worden ze toegepast op keukeneilanden, maar ook balies en werkplekken op kantoor kunnen ermee uitgerust worden.

Esthetisch en ergonomisch
Zijn meerwaarde? Het is eenvoudig te integreren in een bestaand meubel, zonder het design en uitstraling te verstoren. Voeg daarbij dat er gerecylceerde materialen in verwerkt zitten, en je hebt een verantwoorde, slimme en ergonomische oplossing gevonden.

Hoogteverstelling van keukens, centraal eiland of balies, voor verstelling tot 100 mm.

• Hoogte gesloten: 100 mm
• Draagkracht: 150kg./poot
• Bediening plug & play
• Eenvoudige montage

Set bestaat uit :
• Het aantal baseliften.
• Bevestigingsclips voor vloer en plint.
• De schakelkast en de bedieningsknop DPT + bluetooth.

! DE GROOTTE EN HET TYPE KEUKEN / TOONBANK BEÏNVLOEDT HET AANTAL BASELIFTS EN DE PLAATSING ERVAN. RAADPLEEG ONS OM DE OPTIMALE OPLOSSING TE BESPREKEN !

Specificaties
Aantal Set van 8
    Laden
    Laden