Cancio - Evolution


Cancio, onze trouwe spaanse meubelleverancier gaf aan zijn ontwerpfilosofie de nieuwe sprekende naam ‘Evolution’.


Evolueren betekent transformeren, groeien, verbeteren…


Cancio is gespecialiseerd in de productie van tafels, stoelen, krukken en andere moderne en functionele oplossingen voor elke keuken, eetkamer of contactruimte. Het bedrijf is momenteel geëvolueerd naar een actueler, veelzijdiger en evenwichtiger assortiment. ‘Evolution’ is de weerspiegeling van de inspanningen die elke dag bij Cancio worden geleverd om zich te verbeteren en steeds betere producten te maken van esthetisch en technisch hoog niveau.

Over Cancio

Cancio en het milieu

Welke materialen gebruikt Cancio?

Alle Cancio productenHet Cancio design biedt op zich al genoeg kwaliteitsargumenten, maar mocht u nog niet helemaal overtuigd zijn, geven we hier 10 redenen waarom we denken dat kiezen voor Cancio een goed idee is:

  1. Alle producten worden gemaakt in Spanje, in overeenstemming met de beste Europese kwaliteitsnormen.
  2. Cancio heeft meer dan 60 jaar ervaring in het vervaardigen van meubels.
  3. Het flexibele en wendbare productieprocessen stelt het bedrijf in staat om een snelle levering van elk product aan te bieden.
  4. Met verschillende modellen tafels op maat past het Cancio design zich aan elke ruimte sluitend aan.
  5. Een ruim assortiment afgewerkte producten garandeert oplossingen voor elk type inrichting.
  6. Cancio heeft een eigen productontwikkelingsteam dat samenwerkt met onafhankelijke ontwerpers voor een nog bredere kijk op knap verantwoord design.
  7. De service "online decorateur" geeft u advies over alle producten.
  8. Direct vanuit uw huis kunt u elk Cancio product in detail leren kennen dankzij de configurator die een 360 º overzicht toont en de video-animaties die beschikbaar zijn op de Cancio website.
  9. De gebruikte verwerkingsprocessen zijn respectvol en niet-vervuilend. Het grootste aantal gebruikte componenten is recyclebaar. Het milieu is de toekomst van onze kinderen!
  10. Cancio distribueert zijn producten uitsluitend via geautoriseerde vestigingen van erkende prestige, via Bermabru dus!


Laden
Laden